© 2013 edwin van de graaf fotograaf edwin van de graaf groningen

Blog op Zoom.nl fotoproject 50|50

Al eerder schreef ik hier op mijn blog over een fotoproject dat ik gedaan heb. 50 dagen met mijn 50 mm. Recent heeft Zoom.nl mij gevraagd om voor hun als blogger artikelen te schrijven. Ik heb net mijn eerste stukje gepubliceerd, leuk om te zien dat een blad waar ik al eerder een publicatie in had met een pagina grote foto, nu ook mij de mogelijkheid biedt om mij opgedane kennis met de lezers te delen.

Het volledige artikel op zoom..nl is hier te lezen. (klik op de foto).

fotograaf edwin van de graaf groningen

 

 

wil jij ook meer leren over fotografie? volg dan een cursus bij edwin van de graaf.

[contact-form-7 id="916" title="Contact form 1"]

 

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Tumblr
  • Flickr
  • YouTube