© 2013 edwin fotostudio groningen fotograaf

fotograaf met studio centrum groningen

Ik heb sinds kort de beschikking over een nieuw (tijdelijk) pand aan de stoeldraaierstraat 50 in Groningen.
Mijn vorige blogpost met de kinderfotografie van de jonge dames is daar ook gemaakt.

studio edwinvandegraaf.nl

Deze fotostudio is nu 24 uur per dag te bezoeken via Google Streetview. Hieronder zie je het voorbeeld van Google Bedrijfsfotografie Groningen voor binnen.
Wat ik doe is de koppeling met Google’s Streetview. De auto die je wel eens door de straten van Groningen hebt zien rijden die rijd ik bij wijze van spreken naar binnen en zo kan je door mijn galerie / werkplek heen wandelen.

Op mijn website voor Bedrijfsfotografie Groningen heb ik veel meer voorbeelden van deze virtuele tours staan die ik eerder maakte.

Als je meer wilt zien van mijn werk, kom dan gerust langs aan de Stoeldraaierstraat 50 in het centrum van de stad. Ik ben niet altijd aanwezig, dus bellen voor een afspraak, of een bericht sturen via mijn contactformulier is wel zo handig.

fotostudio groningen fotograaf

 

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Tumblr
  • Flickr
  • YouTube