© 2013 edwin huwelijksreis honeymoon

casa fabbrini

Een jaar geleden ben ik getrouwd in het prachtige Niehove, vlak boven Groningen. Samen met mijn vrouw ben ik daarna naar Italie gevlogen om daar van onze huwelijksreis te genieten. De 29e April, de dag na ons huwelijk op de 28e zijn we gegaan.

In italie heb ik deze foto’s gemaakt van Casa Fabbrini, zoals je ziet een fantastische plek, met dito eten en een zeer warme gastvrouw Paola en haar man Georgio. Kan het iedereen aanraden om daar een keer een paar nachten door te brengen.

huwelijksreis honeymoon huwelijksreis honeymoon huwelijksreis honeymoon huwelijksreis honeymoon

 

Meer interieurfoto’s en tevens mijn Google Trusted Photographer website staan op deze site.

 

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Tumblr
  • Flickr
  • YouTube