© 2012 edwin foto copyright edwinvandegraaf.nl

omslagfoto

Vanaf eind maart krijgt iedereen een nieuwe look met een foto bovenaan het profiel (de omslagfoto)
op het web zijn al vele handleidingen te vinden die uitleggen hoe je dan deze foto in kan stellen, welk formaat hij moet hebben en dan even in photoshop knippen plakken, ergens een .psd template downloaden (template, wat is dat???) enzovoort….
beeld wordt wel steeds belangrijker, het is al (een van) de grootste beeldbank ter wereld en dat zal alleen nog maar toenemen, belangrijk dus om jezelf goed neer te zetten, want je kan er eigenlijk niet meer omheen, we all go social media…
Maar wat als je niet digitaal kan knippen en plakken? niet weet wat verhoudingen en pixels zijn en ook geen mooie foto van jezelf hebt? juist, dan bel je mij :)
ohw, ja 0626728989

Maken we een aantal mooie portretten en dan zet ik ze ook nog voor je in een ontwerp voor je omslagfoto. Je krijgt de bestanden digitaal op afdrukformaat en verkleind voor diverse social media en ik maak ook een vierkante foto voor op bijvoorbeeld Linkedin

Blijkbaar is iemand niet blij met de foto zoals die in eerste instantie bij deze post stond, die is niet meer terug te vinden in google, ik denk dat dat komt omdat mijn website er in vermeld staat, maar goed, ik zet m hieronder nog een keer en dan zonder de link naar mijn site, want die heb je nu toch al gevonden…
omslagfotovoor de tijd
foto copyright edwinvandegraaf.nl

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Tumblr
  • Flickr
  • YouTube