© 2012 edwin http://www.missblanche.nl

Espressobar MissBlanche in Groningen

Aan de Brugstraat 27 in Groningen wordt druk geschilderd, gebroken en verbouwd, want er komt een nieuwe gave horeca zaak in Groningen. Koffiebar / espressobar Miss Blanche. De koffiebar zit in onder de overdekte galerij aan de noordelijke kant van de brugstraat. lopend vanaf de Westerhaven dus aan de linkerkant. De galerij is rond 1900 ontworpen door de Groninger architect Pieter Huurman.
Op dit moment wordt er nog druk gebouwd aan de nieuwe espressobar Miss Blanche, vernoemt naar een vermaard sigaretten merk. Als je via de Brugstraat naar binnen gaat kan je straks doorlopen tot aan het Hoge der A en stap je daar Cafe de Sigaar weer uit. Zo is dus ook de naam ontstaan van deze nieuwe bar in de Groningse horeca.
Hieronder staan een aantal medewerkers die druk bezig zijn om de bouw voor eind februari 2012 rond te krijgen zodat de deuren van deze nieuwe horecazaak in de Martinistad snel open kunnen!
Espressobar Miss Blanche is ook te volgen via facebook en twitter
binnenkort missblanche.nl
doorbraak vanuit missblanche.nl naar de cafedesigaar.nl
http://www.missblanche.nl

meer info en foto’s volgen snel.

zie ook de tumblr rol van missblanche

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Tumblr
  • Flickr
  • YouTube