© 2011 edwin afstuderen groningen

Oratie, promotie, afstudeerfeest in Groningen

Gefeliciteerd! Je hebt er jaren hard voor gewerkt en nu is het moment daar, eindelijk sta je in het Academiegebouw aan het Broerplein. Je mag een promotietraject afsluiten, of misschien een eerste titel ophalen. Wat je ook gepresteerd en gepubliceerd hebt, hoe mooi is het als je het later thuis aan je eigen tafel nog een keer rustig kan herbeleven.
promotieborrel groningen
De dag die zo speciaal voor je was en die voorbij is gevlogen, spontaan vastgelegd door mij.
De momenten die jij zelf niet hebt gezien, of misschien wel hebt gezien, maar al weer was vergeten.
Neem contact met mij op voor meer informatie en geef jezelf een blijvende herinnering cadeau, deze dag beleef je maar een keer! Dit is net zo’n hoogtepunt als een huwelijksdag, of het opgroeien van kinderen, momenten die niet weer terugkomen.
prof. dr. groningen
professor groningen
wetenschappers groningen
Sibrand Poppema
afstuderen groningen

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Tumblr
  • Flickr
  • YouTube