© 2011 edwin basis workshop fotografie groningen

Fotocursus Groningen

Vandaag als jaarafsluiting / bedrijfsuitje voor een groep medewerkers van ENEXIS een fotografie-workshop georganiseerd. De deelnemers kwamen rond 12 uur voor een uitgebreide lunch in stadscafe Bij Jansen waarna we met een stukje theorie aan de slag zijn gegaan.
Lichtgevoeligheid, diafragma, sluitertijd, wat doet het samen, compositie-training etc… alles is met duidelijke voorbeelden behandeld. Vooraf hadden de deelnemers al een vragenformulier ingevuld waarop ze konden aangeven wat ze allemaal wilden behandelen, na een uur “college” wisten de deelnemers zelf hun vragen te beantwoorden, missie 1 geslaagd…..
Vervolgens zijn ze met de opgedane theorie de straat op gegaan om direct deze toe te passen in de praktijk. Nadien de foto’s nog besproken. Al met al een zeer geslaagde middag om met een groep te doen. De foto’s van de deelnemers volgen nog, hieronder een paar portretten van de deelnemers.

Een link naar mijn fotocursus in Groningen pagina staat onder deze tekst
studio foto van man uit groningen
studio foto van vrouw uit groningen
studio foto van man uit groningen
fotografie workshop
portretfotograaf groningen
fotocursus groningen
portretfoto van man uit groningen
cursus fotografie
basis workshop fotografie groningen
fotoworkshop in de martinistad

One Comment

 1. Harry
  Posted 27/12/2011 at 7:28 pm | #

  Mooie serie portretten Edwin. Zo ontspannen en spontaan straalt de lol van de middag van hen af!

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • Twitter
 • Tumblr
 • Flickr
 • YouTube