© 2011 edwin Foto van prof. dr. S. (Sibrand) Poppema

Rijks Universiteit Groningen IBM Faculty Award

Ik was in het academiegebouw op het Broerplein voor de oratie van prof. dr. Zeebregts (zie foto’s hier op mijn blog) toen dhr Blommaart van IBM mij aanschoot. Of ik ook een paar foto’s kon maken van de uitreiking van de IBM Faculty Award aan Professor Schomaker, hoogleraar Kunstmatige Intelligentie en Professor Herber, hoogleraar Geo-energy, geen probleem natuurlijk. Ook prof. dr. Poppema (voorzitter College van Bestuur) was aanwezig en uit handen van Heleen Kamerman kregen de beide heren de award.

award rijksuniversiteit groningen

Prof. dr. Lambert Schomaker en prof. dr. Rien Herber

dhr Blommaart van IBM

professoren wetenschapsprijs groningen rug

Foto van prof. dr. S. (Sibrand) Poppema

 

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Tumblr
  • Flickr
  • YouTube