© 2011 edwin kinderfotografie groningen

kinderfotografie vraag en antwoord

Ik kreeg vandaag een vraag in mijn mail van Lisa Muller.

Hoi Edwin,
Even een compliment over je foto’s! Ik was op zoek naar leuke kinderfotografie, spontane plaatjes aangezien ik gevraagd ben om kinderfoto’s met beweging te komen maken bij iemand. Jouw foto’s spraken me aan. Mag ik zo brutaal zijn om te vragen wat voor flitsers en lenzen je hebt gebruikt?
Groetjes,
Lisa Muller

Ik ben uiteraard de beroerdste niet en heb contact opgenomen, we hebben een aantal emails uitgewisseld en ik heb haar wat tips en tricks gegeven over flitsen op locatie, mijn apparatuur (o.a. 2 maal een canon 40d, 17 – 85 mm, en mijn favoriete lensje de 50 mm 1.4, waarmee ik ook mijn 5050-serie heb gedaan + een reportage flitser canon 430exII) en toen kregen we het over bewerkingen.
Ik heb een foto van Lisa “geleend” en met een aantal relatief kleine aanpassingen weer terug gestuurd.
Het resultaat before en after staat hier in deze blogpost.

Ik ben benieuwd naar de reacties en mocht je informatie willen, reageer gerust op hier op mijn blog, of stuur een bericht via het contactformulier op mijn webiste: contact met fotograaf groningen

Het orgineel van Lisa Muller (kijk ook eens op de website van Lisa Muller)

Het bewerkte portret:
kinderfotografie groningen

2 Comments

 1. Posted 03/11/2011 at 3:19 pm | #

  Need I say more? Simpel doch doeltreffend!

  Grtz,
  Lisa

 2. Martijn
  Posted 03/11/2011 at 3:41 pm | #

  een “echte” edwinvandegraaf foto!

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • Twitter
 • Tumblr
 • Flickr
 • YouTube