© 2011 edwin foto van man uit groningen

portretfotograaf groningen

een portret van een leraar in opleiding in de gymzaal op een school in groningen.
deze foto van peter is gemaakt voor mijn 5050 serie waarbij ik 50 dagen achter elkaar met mijn canon 50 mm 50 foto’s heb gepubliceerd. een mooi project geworden welke via deze link op mijn facebookpagina te vinden is.
foto van man uit groningen

neem anders eens contact op met deze fotograaf uit Groningen en we spreken elkaar.

groet,
Edwin van de Graaf
Fotografie Groningen

2 Comments

 1. Posted 01/11/2011 at 8:05 am | #

  Hallo Edwin, als eerste dank je wel voor je belangstelling en reacties op mijn blog! Bij het openen van je site zie ik een meisje zo gaaf en spontaan, WOW echt heel mooi gedaan. Jij weet als geen ander hoe je sprekende portretten kunt maken met bijzondere uitsnedes, heel creatief!
  Groetjes Cristien.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • Twitter
 • Tumblr
 • Flickr
 • YouTube